Wie zijn wij | Contacten    
CityToo : nieuwe aankoop en verkoop of van gelegenheid, kleine aankondigingen - BELGIË
 België  FR   NL    Van landen veranderen
0 artikelen
Het totaal: 0,00 €
Uw Mand valideren
 
Vergelijkt, koopt, verkoopt in alle garantie!
 
 
 Gebruiksaanwijzing

In alle garantie kopen

Om in alle garantie te kopen, voldoet het om op de plaats te bestellen en om on-line te betalen.

Het bedrag dat met uw aankoop overeenstemt, wordt op uw rekening CityToo betaald.
Dit geld wordt geblokkeerd totdat u het product ontvangt en instemt.

Vanaf ontvangst van het product en als u erover tevreden bent, wijst u aan CityToo erop dat de verkoper geregeld kan worden. Daarvoor klikt op:

 • "Mijn rekening"
 • "Lopende bestellingen"
 • "Detail van de bestelling"
 • "De verkoper betalen"

Betaling

Wij bieden een massa betalingswijzen aan:

 • bankkaart (het snelst),
 • overschrijving
 • cheque

Wij debiteren uw bankkaart slechts wanneer uw bestelling bereid is om te vertrekken. Nooit voor! Als een product in breuk van voorraad is, hebt u dus niet om een geld vooruit te gaan.

Als u niet tevreden van het ontvangen product bent

 • Connectez-vous à votre compte, accèdez au détail de votre commande et cliquez sur le lien "Je ne suis pas satisfait".
 • U stuurt het product aan de verkoper onder 7 dagen terug. De kosten van terugkeer worden u vergoed (*).
 • U brengt naar CityToo de volgende bewijsnummeren (fotokopieën van de bonnen van levering en terugkeer, een bewijs dat u het artikel aan de verkoper hebt teruggestuurd) over

  Per courriel:
  bloire(at)citytoo.com
  Door courier:
  CityToo
  Tour d'Ivoire - Place Horace Cristol
  83000 TOULON, France

 • AAN ontvangst van deze documenten en na ontvangst van uw product door de verkoper, CityToo geeft het geld van uw tussenrekening en crediteert het op uw deur munt vrij.

Als u het product niet hebt ontvangen

 • Brengt de verkoper weer op gang
 • U hebt 21 dagen om de vergoeding te vragen. Daarvoor klikken op:

  • "Mijn rekening"
  • "Lopende bestelling"
  • "Vraag van vergoeding"

 • U wordt per CityToo terugbetaald.

In geval van geschil

CityToo scheidsrechter vanaf de bewijsnummeren die door de koper en de verkoper werden geleverd. FAQ - praktische Vragen

Produits

Is dit product in voorraad?
De hoeveelheid van een product in voorraad wordt systematisch op elke fiche geproduceerd aangegeven. Wij voeren alles uit opdat elk product beschikbaar is. Om zich erover te waarborgen, aarzelt niet om een vraag te stellen aan de verkoper.

Zijn uw prijzen aan dag?
Het jawoord, alle zichtbare prijzen op onze plaats zijn de werkelijke prijzen en aan dag. Onze plaats wordt direct verbonden met onze database, dus niet een termijn geleden van update van de informatie.

Hoe meer informatie hebben over een product?
Nous vous conseillons de poser directement votre question au vendeur. Cliquez sur le lien "Poser une question au vendeur" depuis la fiche produit.

Hoe doen om een voertuig, een motor, een boot, een onroerend goed te kopen?
Voor deze producten, is het eenvoudig, u kunt met de verkoper direct contact opnemen en hem vragen stellen, van een rendezvous passen en de transactie tussen u uitvoeren. Voor deze producten, aanvaarden wij de blauwe kaart niet.

Kan men toebehoren voor voertuigen, motor bestellen, boten?
Jawoord, kunt u deze on-line producten bestellen. Als het product u niet tevredenstelt, betalen wij u terug systematisch.

Levering

Door welke expediteur levert u?
Het is de verkoper die de expediteur erg kiest door de levertijd te eerbiedigen die u hebt gekozen door uw bestelling te plaatsen.

Wat zijn uw levertijden?
Op elke fiche geproduceerd, worden de levertijden systematisch aangegeven. Voor elke bestelling die aan bankkaart wordt geplaatst, verzenden de verkopers over het algemeen onder 24 uur (bewerkte dag).
De mogelijke levertijden zijn:

 • een Express levering (48H Chrono)
 • een Normale levering (3 tot 4 dagen)
 • een Langzame levering (meer dan 4 dagen)

Is het mogelijk om geen kosten van haven betalen direct mijn bestelling bij de verkoper, en aldus terug te krijgen?
Jawoord Biensûr! Als de verkoper het voorstelt en hoewel CityToo aan de on-line verkoop wordt gewijd, bieden wij de mogelijkheid aan onze klanten om hun bestelling te komen ter plaatse zoeken (en aldus om geen kosten van haven te betalen). Evenwel hebben wij geen winkel, de bestelling zich moet dus on-line uitsluitend doen:

 • Choisissez "Enlèvement sur place" comme livraison
 • Regelt uw bestelling volgens de methode van uw keus (de betaling kan niet ter plaatse gedaan worden)
 • Wanneer uw bestelling klaar is (als ontvangt u onze kennisgeving per e-mail) u zult toegang tot de personalia van de verkoper hebben. U zult met de verkoper van een rendezvous kunnen passen om uw bestelling te komen ter plaatse terugkrijgen. U hebt niets om ter plaatse te betalen.
 • Later als u erover tevreden bent, wijst u aan CityToo erop dat de verkoper geregeld kan worden. Daarvoor klikt op:
  • "Mijn rekening"
  • "Lopende bestellingen"
  • "Detail van de bestelling"
  • "De verkoper betalen"

Levert u in DOM, in andere vreemde landen.
Jawoord! de verkopers stemmen op algemene wijze ermee in om in andere landen te leveren. Om u te waarborgen, aarzelt niet om een vraag te stellen aan de verkoper. De kosten van havens worden automatisch in functie van het leveringsland nagerekend.

Bestaat t een vermindering van de kosten van haven als ik verschillende artikelen aan dezelfde verkoper bepaal?
Jawoord! wij kennen een vermindering van 75% op de kosten van haven van de minst dure artikelen toe in het geval dat u verschillende artikelen aan dezelfde verkoper koopt.

Vervolgens me laten in het buitenland leveren?
Jawoord! Daarentegen zijn de kosten van haven van de artikelen die in een vreemd land aan die van de verkoper worden geleverd, verhoogd van 150%.

Bestellingsbestellingen & Opvolging

Wat is de termijn om mijn bestelling te behandelen?
Voor elke bestelling die aan bankkaart wordt geplaatst, verzenden de verkopers over het algemeen onder 24 uur (bewerkte dag). In alle gevallen, verbinden wij ons ertoe om uw bestelling binnen de 3 dagen te behandelen bewerkt.

Vervolgens het statuut van mijn bestelling volgen?
Jawoord, sinds uw rekening, kunt u het statuut van uw bestelling volgen. U kunt weten of uw bestelling per CityToo werd gevalideerd en u kunt weten of de verkoper uw bestelling heeft aanvaard, als hij zich ertoe heeft verbonden om u te leveren.
Klikt hier om uw rekening te bereiken

Aanvaardt u de bestellingen van ondernemingen of besturen?
Wij hebben de gewoonte om met de ondernemingen te werken en besturen, aarzelt niet om met ons direct contact op te nemen voor een rekening pro forma of een administratief mandaat.

Betaling

Hoe vervolgens mijn bestelling regelen?
Wij bieden een massa betalingswijzen aan: bankkaart (Nationaal, VISUM of MasterCard), cheque, overschrijving.
Wij bevelen echter de betaling met on-line kaart aan, wegens verschillende redenen:

 • Uw bestelling is in last vanaf zijn ontvangst genomen. Met een andere betalingswijze, zal uw bestelling slechts aan ontvangst van uw regeling kunnen beginnen behandeld te worden, hetgeen van net zoveel de levering uitstelt.
 • U wordt slechts op het moment van de expeditie van uw bestelling of montage van deze gedebiteerd (als hebt u deze keuze gekozen)

Wanneer mijn kaart zal gedebiteerd worden?
Wij debiteren uw kaart slechts wanneer uw bestelling bereid is om te vertrekken. Nooit voor! Als een product in breuk van voorraad is, hebt u dus niet om een geld vooruit te gaan.

Ik vrees om mijn on-line nummer van kaart te geven!
On-line per kaart betalen is volkomen zonder risico. Allereerst wordt deze betalingsmethode reeds sinds meer dan 20 jaar in Frankrijk op Minitel, en meer dan 10 jaar op Internet uitgeoefend. Bovendien passen wij de striktste techniek van sécurisation, dezelfde techniek van codering toe dan deze die door de on-line banken worden gebruikt.

Après-vente garantie & dienst

Wat zijn de garanties?
Uw garanties zijn veelvoudig:

 • Wij betalen u terug als het nieuwe product of van gelegenheid u niet (Intrekkingstermijn tevredenstelt: 7 dagen). Wij oefenen eveneens deze intrekkingstermijn op gelegenheidsmateriaal, ideaal om bijvoorbeeld een draagbare gelegenheidscomputer in alle garantie te kopen uit, hetgeen niet mogelijk is om met de kleine aankondigingen te doen.
 • Bovendien wordt het merendeel van de nieuwe producten door de fabrikanten zelf gegarandeerd (3 jaar bijvoorbeeld voor het merendeel van de schermen). De duur van de garantie wordt op elke fiche geproduceerd aangegeven.

Welke voorzorgen aan beveelt u?
Aan de ontvangst van uw bestelling, is het belangrijk te controleren dat de pakken en hun inhoud niet gedurende het vervoer werden beschadigd (en, eventueel, om deze uitvoerige schade op de bon van levering van de expediteur te noteren).
Wij bevelen u aan om de verpakkingen te behouden, deze kunnen nuttig zijn in geval van terugkeer van het product, en zijn absoluut noodzakelijk als u uw intrekkingsrecht wilt gebruiken.
Uiteindelijk twee laatste adviezen:

 • Accceptez geen pakket zonder leveringsbon. Deelt aan de expediteur mede die met het pakket weer zal vertrekken.
 • Controleert dat de inhoud van het pakket met de leveringsbon overeenstemt en dat het product niet wordt gebroken of duidelijk beschadigd. In het tegenovergestelde geval, aanvaardt het pakket niet en deelt aan de expediteur mede die met het pakket weer zal vertrekken.

Een product dat ik heb besteld is defect
U hebt de keus tussen:

 • u onmiddellijk per CityToo laten terugbetalen, dat het om een nieuw product of gelegenheid gaat.
 • u kunt besluiten om het te laten door de dienst SAV van de fabrikant herstellen zelf, op voorwaarde dat het product altijd onder garantie is.

Privé-leven en beschermingen van de nominatieve gegevens

Wat is uw beleid ten aanzien van de nominatieve gegevens?
CityToo verbindt zich ertoe om de persoonlijke voorlichting van zijn klanten aan andere ondernemingen nooit te verkopen. Wij doen evenmin een publicitaire huis-aan-huis-verkoop telefonisch of per telefax.
Privé-leven en beschermingen van de gegevens van het lid

(*) Ter hoogte van 10 EUR in Colissimo

 
 
 
 
 Veiliggestelde betaling

 
CityToo

Plaats van markt laatste generatie
Vergelijkt, koopt, verkoopt © in alle garantie behalve 14 diensten van kleine plaatselijke aankondigingen.

Eerste plaats om u te betalen
0,10€ per neergezette aankondiging.

Plaats van kwaliteit
Consultez des annonces de moins de 60 jours.

Plaats van vertrouwen
Koopt en betaalt in alle garantie op CityToo, u zult terugbetaald worden als u niet tevreden bent, en de verkoper zal niet betaald worden.

Veiliggestelde aankoop 100%
Doet uw aankoop en betaalt in alle garantie per bankkaart op CityToo.


 
Getuigenissen
 
 
 
Een alarm Mail creëren
 
 
Si vous aimez
 

Wij zouden het ten zeerste op prijs stellen om erover te spreken of over uw blog een artikel te schrijven om onze website aan te bevelen.

Benjamin Loire
Voorzitter en medestichter
 
 
 

Derde dienst van vertrouwen
Veiliggestelde betaling        

Glossarium    A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9 

Volksonderzoeken    A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9 
Copyright © 2004-2020 CityToo - Alle gereserveerde rechten. De merken en de vermelde commerciële merken behoren tot hun respectieve eigenaars. Officieel uur aan het hoofdkantoor van CityToo : 27-Nov-2020 14:47:15 Paris, France