Vem l5At oss vara oss | Kontakter    
CityToo : inhandla och rea nio eller av tillfället, lilla annonseringar - FINLAND
 Finland   Att ändra landet
0 artiklar
Sammanlagt: 0,00 €
Att validera din korg
 
Jämför köp, sell i mycket garanterat!
 
 
 Anvisningar

Till köp i mycket garanterat

Till köp i mycket garanterat den är nog som ska förläggas, beställer på platsen, och att betala på fodra.

Summan som motsvarar till ditt, inhandlar är versed på din kontoCityToo.
Dessa pengar blockeras, tills du mottar producerar den och ger din överenskommelse.

Som av mottagandet av produkten och, om du tillfredsställs av den, du meddelar till CityToo att representanten kan regleras. Klicka på för det:

 • "Min konto"
 • "Pending beställer"
 • "Specificera av beställa"
 • "Att betala representanten"

Payment

Vi erbjuder en multitude av funktionslägen av paymenten:

 • kontokort (snabbast),
 • överföring
 • kontroll

Vi output ditt kontokort, när endast ditt beställa är klart att lämna. Front aldrig! Om en produkt är in out-of-stock, villkora, dig har inte thus till för- pengar.

Om du inte tillfredsställs med den mottagna produkten

 • Connectez-vous à votre compte, accèdez au détail de votre commande et cliquez sur le lien "Je ne suis pas satisfait".
 • Du går produkten tillbaka till representanten under 7 dagar. Uppta som omkostnad av retur refundeds till dig (*).
 • Du överför till CityToo dokumenterar efter i motståndskraftigt (photocopies av returen och leveransen beställer, ett motståndskraftigt som du vände över artikeln till representanten),

  Vid e-post:
  bloire(at)citytoo.com
  Vid kuriren:
  CityToo
  Tour d'Ivoire - Place Horace Cristol
  83000 TOULON, France

 • Med mottagande av dessa dokument och efter mottagande av din produkt av representanten CityToo frigör pengarna av ditt spänningkonto och krediterar den på din dörrvaluta.

Om du inte mottog produkten

 • Starta igen representanten
 • Du har 21 dagar som ska frågas för refunding. För det att klicka på:

  • "Min konto"
  • "Pending beställa"
  • "Fråga refunding"

 • Du refundeds av CityToo.

I händelsen av prosessen

CityTooskiljedomarestart från dokumenten i motståndskraftigt som gs av purchaseren och representanten. Inhandla praktisk FAQ - ifrågasätter

Produits

Denna produkt är den i materiel?
Antalet av en produkt i materiel indikeras systematiskt på varje producerat kort. Vi sätter alla arbeten om den, så att varje produkt är tillgänglig. För att dig ska se till något, tveka inte att sätta en ifrågasätta med representanten.

Är dina priser aktuella?
Ja alla de synliga priserna på vår plats är de effektiva och aktuella priserna. Vår plats förbinds direkt till vår databas, den thus har inte där en tid av uppdateringen av information.

Hur man har mer information på en produkt?
Nous vous conseillons de poser directement votre question au vendeur. Cliquez sur le lien "Poser une question au vendeur" depuis la fiche produit.

Hur man gör till köp ett medel en motorisk cykel, ett fartyg, ett verkligt gods?
För dessa produkter den är enkel, du kan kontakta representanten direkt, och att fråga honom ifrågasätter, är anslår av en tidsbeställning och bär ut transaktionen mellan dig. För dessa produkter vi accepterar inte blåtten kartlägger.

Kan man beställa tillbehör för medel, den motoriska cykeln, fartyg?
Ja du kan beställa dessa produkter fodrar på. Om produkten inte tillfredsställer dig, oss återbäringen dig systematiskt.

Leverans

Vid vilken transportör leverera dig?
Det är representanten som väljer transportörstunderna som respekterar leveransperioden, som du valde medan att förlägga som var ditt, beställer.

Vilka är dina leveransperioder?
På varje kort producerade, leveransperioderna indikeras systematiskt. För några beställa förlagt av kontokortet, utskicket för representanter allmänt under midnatt 12 (wrought dag).
Möjlighetleveransperioderna är:

 • ett uttryckligt drev för leverans (stopwatchen 48H)
 • en normal leverans (3 till 4 dagar)
 • en långsam leverans (mer än 4 dagar)

Är det möjligheten som direkt återställer min, beställer i representanten, och thus inte att betala vagnen kostar?
Ja Biensûr! Om representanten föreslår den och även om CityToo är hängiven till rean på, fodrar, vi gör den möjlighet till våra kunder för att komma till det deras sökanden beställer på fläcken (och thus inte att betala vagnen kostar). Emellertid vi har inte en shoppa, beställa måste thus göras på fodrar exklusivt:

 • Choisissez "Enlèvement sur place" comme livraison
 • Reglera ditt beställer enligt metoden av ditt choice (paymenten kan inte göras på fläcken),
 • När ditt beställa, är klar (om du mottar vårt meddelande vid e-post), du skar har att ta fram till koordinerar av representanten. Du skar är kompetent med representanten att instämma på en tidsbeställning för att komma att återställa ditt beställer på fläcken. Du har inte något att betala på fläcken.
 • Mer sistnämnd om du tillfredsställs av den, du meddelar till CityToo att representanten kan regleras. Klicka på för det:
  • "Min konto"
  • "Pending beställer"
  • "Specificera av beställa"
  • "Att betala representanten"

Du i DOMEN-TOM, andra utländska länder levererar.
Ja! representanterna instämm i en general långt för att leverera i andra länder. För att se till dig, tveka inte att sätta en ifrågasätta med representanten. Vagnen kostar är recomputed automatiskt enligt landet av leveransen.

Där är T en förminskning i vagnen kostar, om jag beställer flera artiklar med den samma representanten?
Ja! vi beviljar en förminskning av 75% på vagnen kostar av de minst dyra artiklarna om dig köp flera artiklar med den samma representanten.

Därefter I som ska göras, levererar utomlands?
Ja! Å ena sidan vagnen kostar av artiklarna som levereras i ett utländskt land till det av representanten, ökas av 150%.

Beställer, & följt by beställa

Vilken är tiden till min fest beställer?
För några beställa förlagt av kontokortet, utskicket för representanter allmänt under midnatt 12 (wrought dag). Sammanlagt fallen, vi begår oss som, din behandling beställer i de 3 wrought dagarna.

Därefter I som följer statuten av min, beställer?
Ja sedan ditt konto, dig kan följa statuten av ditt, beställa. Du kan veta, om ditt beställa validerades av CityToo, och du kan veta, om representanten accepterade ditt beställer, om det var begått leverera till dig.
Klicka här för att nå på ditt konto

Du accepterar beställer av företag eller administrationer?
Vi vänja sig till arbetet med företagen, och administrationer, tvekar inte att kontakta oss direkt för en pro forma fakturerar eller en administrativ mandate.

Payment

Hur I man reglerar min beställer?
Vi erbjuder en multitude av funktionslägen av paymenten: kontokort (National, VISA eller MasterCard), kontroll, överföring.
Vi rekommenderar emellertid paymenten kartlägger by fodrar på, för flera resonerar:

 • Ditt beställa handlas med som av dess mottagande. Med ett annat funktionsläge av paymenten som är ditt beställa skar startar att behandlas endast med mottagande av din payment, som försenar av så mycket leveransen.
 • Du outputs endast på tiden av speditionen av ditt beställer eller enheten av denna (om du valde detta alternativ),

When min kartlägga skar outputs?
Vi output ditt kartlägger, när endast ditt beställa är klart att lämna. Front aldrig! Om en produkt är in out-of-stock, villkora, dig har inte thus till för- pengar.

Jag är rädd att ge min numrerar av kartlägger fodrar på!
För att betala på fodra kartlägger by är riskerar fullständigt without. Först allra har denna metod av paymenten redan övats för mer än 20 år i Frankrike på minitelen och för mer än 10 år på Internet. Dessutom vi applicerar de mest strikt teknikerna av säkerhet, samma teknikerna av att koda, som de som används av, packar ihop fodrar på.

Garanti & after-sales servar

Vilka är garantierna?
Dina garantier är åtskilliga:

 • Oss återbäring dig, om den nya produkten eller av tillfället inte tillfredsställer dig (Time av retractationen: 7 dagar). Vi övar också denna tid av retractationen på begagnad utrustning som är ideal till köp for example en bärbar dator av tillfället i mycket garanterat, som inte är möjligheten som ska göras med de små annonseringarna.
 • Dessutom majoriteten av de nya produkterna garanteras av producenterna sig själv (3 år for example för majoriteten av avskärmer). Garantiperioden indikeras på varje producerat kort.

Vilka försiktigheter du rekommenderar?
Med mottagandet av ditt beställa, det är viktigt att kontrollera väl att paketerar och deras tillfredsställer inte var skadadt under transport (och, om nödvändigt, att notera denna skada som specificeras på leveransen, beställa av transportören).
Vi rekommenderar till dig till syltemballage, de kan vara användbara i händelsen av retur av produkten och är nödvändiga, om du önskar att använda din rätt av retractationen.
Avslutningsvis de sist två råden:

 • Inte accceptez en parcel utan leverans beställer. Meddela den med transportören som skar uppsättningen ut igen med parcelen.
 • Kontrollera att tillfredsställer av parcelen motsvarar till leveransen beställer och att produkten inte är bruten eller självfallet inte skadad. I det motsatt fallet acceptera inte parcelen och meddela den med transportören som skar uppsättningen ut igen med parcelen.

En produkt, som jag beställde, är bruten besegrar
Du har valet between:

 • du som omgående gör återbäring vid CityToo, den, är huruvida av en ny produkt eller ett tillfälle.
 • du kan avgöra att göra den att reparera vid tjänste- INTRESSE av den själva producenten, provided det produkten är alltid under garanti.

Privat liv och personliga dataskydd

Vilken är din politik med hänsyn till de personliga datan?
CityToo begås som inte återförsäljer aldrig personlig information av dess kunder till andra företag. Vi gör inte antingen annonserande canvassing by som ska ringas eller faxas.
Privata liv- och dataskydd av medlemmen

(*) Med höjd av 10 som ÄR EURO i Colissimo

 
 
 
 
 Skyddad payment

 
CityToo

Förlägga från marknadsför den sist utvecklingen
Jämför köp, sell© i mycket garanterat förutom 14 servar lilla lokala annonseringar.

Första plats som ska betalas dig
0,10€ vid den satte in annonseringen.

Plats av kvalitets-
Consultez des annonces de moins de 60 jours.

Plats av förtroende
Köp och lön i mycket garanterat på CityToo, du skar refundeds, om du inte tillfredsställs, och representanten skar för att inte betalas.

Inhandla skyddad 100%
Bär ditt inhandlar och betalar ut i mycket garanterat vid kontokortet på CityToo.


 
Testimonys
 
 
 
Att skapa en larme-post
 
 
Si vous aimez
 

Vi skade är mycket tacksamma till dig att tala på din blog eller att skriva en artikel om den för att rekommendera vår Internetplats.

Benjamin Loire
President och cofounder
 
 
 

Tredje tjänste- av förtroende
Skyddad payment        

Ordlista    A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9 

Populärt forska    A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  0  1  2  3  4  5  6  7  8  9 
Ta copyrightt på © 2004-2020 CityToo - Alla reserverade rätter. Markerar, och handel markerar nämnt tillhörde deras respektive ägare. Officiell timme med registreringskontoret av CityToo : 01-Dec-2020 03:41:31 Paris, France